Mayol creu que la poca "incertesa" de les municipals a Barcelona no desincentivarà la participació

La candidata d'ICV-EUiA a l'Ajuntament de Barcelona es mostra preocupada per l'abstenció que hi pot haver diumenge. Imma Mayol també afirma que els "punxons" són una "arma reglamentària" i defensa la "professionalitat" dels Mossos d'Esquadra.

En declaracions a “El matí de Catalunya Ràdio”, la candidata d’ICV-EUiA a l’Ajuntament de Barcelona, Imma Mayol, creu que el fet que “no hi hagi gaire incertesa de què sorgirà a l’entorn de l’Ajuntament” no és un fet que incideixi en la participació. Mayol ha respost així a les acusacions d’Artur Mas, que ha dit que el tripartit és un “paràsit que s’alimenta de l’abstenció”.

Mayol qualifica la campanya de “molt freda” perquè, segons ella, sembla que no estigui “posada en el dia a dia de la gent”. “Sempre dic que l’interrogant serà què succeeix amb la correlació de forces dins del govern, però no crec que això sigui un element desincentivador”, ha afirmat, convençuda que les raons de l’abstenció són “més profundes” i van “més enllà de la dinàmica de les municipals”.

D’altra banda, la candidata ecosocialista ha remarcat que Esquerra Republicana s’equivoca d’adversari quan ataca Iniciativa, en comptes d’anar en contra de les formacions de dretes. “Crec que ells tenen molta por. Excessiva por de baixar electoralment i que nosaltres tinguem un millor resultat electoral que ells. I això els fa equivocar-se d’adversari”, ha puntualitzat.

Finalment, Imma Mayol s’ha referit a la manifestació d’okupes, d’aquest dissabte a Barcelona, en què un agent dels Mossos d’Esquadra i diversos manifestants van quedar ferits. Mayol ha condemnat l’agressió, ha defensat la “professionalitat” dels Mossos, i ha deixat clar que els “punxons” són una “arma reglamentària”. “S’ha de veure si s’ha utilitzat correctament i això ho han d’investigar els Mossos”, ha remarcat la candidata d’Iniciativa.
Anar al contingut