Mònica Terribas
Mònica Terribas
Dijous, a les 8.30

L'exdiputada de la CUP Mireia Boya, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Demà dijous, 6 de febrer, a partir de les 8.30, Mònica Terribas entrevistarà Mireia Boya a "El matí de Catalunya Ràdio". Exdiputada i exmembre del Secretariat Nacional de la CUP, acaba de publicar el llibre "Trencar el silenci", en què explica el seu pas pel Parlament des d'una visió molt personal.

Actualitat política i econòmica

A les 9.00, Mireia Boya participarà en la tertúlia, juntament amb Carles Campuzano, exdiputat; Javier Pérez Royo, catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de Sevilla; José Domingo, advocat i exdiputat del Parlament, i Joan Puigcercós, expresident d'ERC i exdiputat al Congrés. Després de la tertúlia, a les 10.35 arribarà l'"Informe econòmic" de Xavier Sala-i-Martín, que parlarà dels efectes econòmics del coronavirus.

Entrevista a Víctor Tomàs

A les 11.45 s'entrevistarà a Víctor Tomàs, capità del Barça d'handbol que ha anunciat la seva retirada per problemes de salut.

Espai per a la cultura a la secció "El galliner", amb Àlex Gorina, Alfons Gorina i Gemma Ruiz.

L'il·lustrador Àlex Santaló i l'oient Amadeu Brugués, concursants de "L'apocalipsi"

A les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de convidats Àlex Santaló, il·lustrador i caricaturista, i Amadeu Brugués, oient i tuitaire.

"El matí de Catalunya Ràdio", dirigit i presentat per Mònica Terribas, s'emet de dilluns a divendres de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

 

Anar al contingut