Mònica Terribas
Mònica Terribas
Dimarts, 4 de febrer, a partir de les 8.30

Les lluites veïnals a "El matí de Catalunya Ràdio"

Demà dimarts, 4 de febrer, a partir de les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, tractarà el tema de les lluites veïnals amb diferents associacions i plataformes de veïns.

Al voltant de les 10.05, a l'espai "En primera persona del plural" es parlarà de lluites veïnals amb Maria Majó, presidenta de la Vocalia de la Dona de l'Associació de Veïns de Rocafonda, Ciutat Jardí i Valldeix (Mataró); Juan José Díaz, president de l'Associació de Veïns de Badia del Vallès; Tino Villora, va ser coordinador i portaveu de la plataforma Salvem el Cabanyal (València); Manuel Navas, president de la Federació d'Associacions de Veïns de Sabadell, i Jordi Romeu, membre de la Junta de l'Associació Casa de la Premsa.

La tertúlia política

A les 8.30, la tertúlia, amb José Antich, periodista i director d'El Nacional; Ferran Casas, subdirector de Nació Digital; Alejandro Tercero, subdirector de Crónica Global, i Iolanda Fresnillo, sociòloga.

Els hàbits de lectura dels joves

A les 11.07, "Amb xarxa o sense", amb Albert Murillo, Albert Cuesta, Genís Roca i Mariola Dinarès. I a les 11.40, a "L'hora zeta", amb Roger Carandell, Juliana Canet i Pol Gise es parlarà dels hàbits de lectura dels joves

L'actriu Júlia Bonjoch i el guionista Dani Amor, concursants de "L'apocalipsi"

A les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de convidats Júlia Bonjoch, actriu de "Drama" i Dani Amor, creador i guionista també de "Drama"

catradio.cat/maticataradio

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut