Mònica Terribas.
Mònica Terribas.
DILLUNS, 26 DE NOVEMBRE

Les empreses estrangeres a Catalunya, un any després de l'1-O, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Dilluns, 26 de novembre, a les 10.00, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, farà una taula per copsar l'estat de les empreses estrangeres a Catalunya un any després de l'1-O, amb Philippe Saman, director de la Cambra de Comerç de França a Barcelona; Eva Prada, directora de la Cambra de Comerç del Regne Unit a Espanya, i Walther von Plettemberg, director de la Cambra de Comerç d'Alemanya a Espanya.

Abans, a partir de les 8.30, la tertúlia amb Joan B. Culla, professor d'Història Contemporània de la UAB; Montserrat Nebrera, professora de Dret Constitucional a la UIC; Jordi Cañas, exdiputat de Cs; Gemma Ubasart, professora de Ciència Política a la UdG, i Jaume Roures, soci gestor de Mediapro.

Després de la taula sobre les empreses estrangeres, a partir de les 10.30, la tertúlia esportiva amb Sònia Gelmà, realitzadora del programa "Tot costa", de Catalunya Ràdio; Dani Ballart, entrenador del CN Sant Andreu; Ramon Besa, redactor en cap d'"El País", i Marcos López, periodista d'"El Periódico de Catalunya".

 

Entrevistes als editors Maria Bohigas i Jordi Creus

A partir de les 11.00, "Lecturàlia", amb Màrius Serra, que a l'espai "Els arbres no s'ho mereixen" parlarà amb Enric Gomà, escriptor i filòleg. La secció també inclourà l'entrevista a Maria Bohigas, editora de Club Editor que presenta la desena edició d'"El Crist de nou crucificat", l'autobiografia inacabada de l'escriptor grec Nikos Kazantzakis, amb traducció de l'escriptor Joan Sales.

A les 11.45, entrevista a Jordi Creus, editor de la revista "Sàpiens", que publicarà "Estimats Lluc i Joana", els contes d'Oriol Junqueras als seus fills, escrits des de la presó.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

 

 

Anar al contingut