Anna Castillo, al cotxe amb Eloi Vila.
Anna Castillo, al cotxe amb Eloi Vila.
Dimecres, a les 23.30

L'actriu Anna Castillo puja "Al cotxe"

Aquest dimecres, 5 de febrer, a les 23.30, l'actriu Anna Castillo pujarà "Al cotxe" per compartir una conversa en profunditat amb Eloi Vila. El programa, que s'emet la nit dels dimecres a TV3, aquest cop s'aturarà a Granollers i convidarà els seus ciutadans a explicar el que vulguin "Al cotxe".

TV3 emetrà el tercer capítol d'aquesta temporada d'"Al cotxe" amb l'actriu Anna Castillo, que compartirà trajecte i conversa amb Eloi Vila. L'espai, que s'emet els dimecres després d'"El llenguado", acaba amb una secció que recorre el territori i obre les portes a tothom qui vulgui pujar "Al cotxe". Aquesta setmana, Granollers serà la ciutat on farà parada i des d'on l'Eloi compartirà anècdotes amb els ciutadans.

Anna Castillo: "De cara al futur, m'agradaria molt rodar a l'estranger i m'encantaria dirigir. No sé quan ho faré, però ho faré."

Anna Castillo és una actriu nascuda a Barcelona que, amb només 26 anys, s'ha fet molt popular, sobretot pel musical "La llamada" i la sèrie "Paquita Salas", a més d'haver rebut el reconeixement de la professió amb premis importants com el Goya a l'actriu revelació 2017 per "El olivo" o el Gaudí a la millor actriu secundària 2019 per "Viaje al cuarto de una madre".

Puja "Al cotxe" i parla de la seva carrera, reflexiona sobre la vocació i explica el paper importantíssim que hi ha jugat la seva família a l'hora de tirar endavant. Diu que viure sola a Madrid, quan era molt jove, la va ajudar a madurar, però que també va ser difícil, perquè hi havia moments en què s'enyorava molt. Parla dels riscos de l'exposició pública a les xarxes, de com gestiona els problemes professionals i personals i dels plans de futur. Una conversa molt autèntica que inclou una gran sorpresa per a la convidada: una trobada inesperada que s'acaba convertint en un moment bonic i emocionant.

tv3.cat/alcotxe

twitter.com/alcotxetv3

spotify.com/alcotxetv3

#AlCotxeTV3

 

Anar al contingut