Mercedes Vidal, regidora de Mobilitat de Barcelona i presidenta de TMB
Mercedes Vidal, regidora de Mobilitat de Barcelona i presidenta de TMB

La presidenta de TMB atribueix a mandats anteriors que antics càrrecs del PSC i d'Iniciativa acabessin a l'empresa pública de transports

Mercedes Vidal, presidenta de TMB i regidora de Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona ha defensat a "El matí de Catalunya Ràdio" la política de transparència que s'hi fa actualment. Vidal  ha responsabilitzat  mandats anteriors que excàrrecs del PSC i d'Iniciativa acabessin en nòmina de Transports Municipals de Barcelona.

Segons la regidora: "Les empreses publiques no han de ser un cementiri d'elefants. Si aquestes eren pràctiques passades, aquesta no és la nostra política i nosaltres contractem amb criteris de professionalitat." A més, Vidal ha afegit que : "Nosaltres, tots els directius que hem contractat en la nostra època per substituir els que ja hi havia, els hem contractat amb una gran moderació salarial."

Mercedes Vidal ha concretat que actualment queden 222 treballadors a TMB fora de conveni i que esperen que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya aixequi unes mesures cautelars per poder donar més informació sobre sous d'alts càrrecs.

Si voleu sentir tota l'entrevista amb Mercedes Vidal, cliqueu aquí.

"El matí de Catalunya Ràdio" es fa cada dia, de dilluns a divendres, de les 06.00 a les 13.00.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut