Diumenge, a les 23.40

La lluita pel pas a la final, a "El got d'aigua"

Diumenge, a les 23.40, una altra edició d'"El got d'aigua", el nou programa de TV3 en què la paraula és la protagonista. Un "docutainment" de deu capítols, amb ingredients de "talent show", en què es busca el millor orador o la millor oradora jove de Catalunya, que serà qui sedueixi el públic i el jurat, i domini el contingut i la posada en escena del discurs.

Penúltim programa d'"El got d'aigua", en què 4 concursants es disputaran el pas a la final per convertir-se en el millor orador de Catalunya. En aquesta eliminatòria un dels concursants quedarà fora, i només tres arribaran a la final.

Perquè els joves concursants puguin tenir bons arguments, el programa els portarà al centre de refugiats més gran de Catalunya, que es troba a l'alberg de Berga. Aquest espai, que acull 50 refugiats, està gestionat per la Creu Roja, i els demandants d'asil resideixen a l'alberg durant mig any amb l'objectiu que coneguin la llengua i l'entorn que els envolta i que puguin estar en un lloc protegit. Cada jove ha pogut conèixer la fugida de la guerra de dos germans sirians, la tasca d'un voluntari xilè i la persecució política de dues dones veneçolanes, fins al punt que, al programa, hi han de sortir amb noms falsos per protegir-ne la identitat.

Els quatre participants de la semifinal d'"El got d'aigua" són: Roger Cubedo, de Castelldefels; Carles Pauné, d'Igualada, Joanna Rosell, de Sant Cugat i Anna Andorrà, de Barcelona.

Al plató, el jurat convidat és el músic i actor Joan Dausà, que, juntament amb les "coachs" i jurats Alba Florejachs i Gemma Lligadas, donaran el seu punt de vista sobre els discursos que hauran sorgit de l'experiència. En aquesta fase, l'avaluació del jurat és més estricta, perquè els tres que es classifiquin aniran directes a la final d'"El got d'aigua".

En l'apartat de "Quin gran discurs", se sabrà quines són les claus perquè el discurs de graduació de la Universitat de Stanford del magnat de la comunicació Steve Jobs hagi passat a la història.

tv3.cat/el-got-daigua

Anar al contingut