Diumenge, a les 22.00

La Berta queda amb la seva germana petita, a "PoliAmor"

Diumenge 25 de novembre, a les 22.00, l'Instagram de TV3 emetrà el tercer episodi de "PoliAmor", la nova ficció que es va estrenar diumenge passat i s'emet en directe a través de la xarxa social Instagram. En l'episodi de diumenge, la Berta està desconcertada després d'aquella cita horrorosa amb el Sergi. Aquest cop, quedarà amb la seva germana.

La Berta, després de la cita fallida amb el seu cosí i millor amic Sergi, ha passat una setmana molt desconcertada. Diumenge quedarà amb la Nora, la seva germana petita, "influencer" del món de la moda. Totes dues tenen maneres oposades de viure i relacionar-se amb l'amor. La Berta sap que la Nora li vol proposar alguna cosa, però espera que no tingui a veure amb les seves discrepàncies en aquest tema.

L'artista convidat d'aquest diumenge serà Àlex Gibert, i la grafista Bea Salas.

El format

Cada entrega de "PoliAmor" consta de tres parts: la primera és un monòleg d'aproximació de la Berta, en què explica com li ha anat la setmana; la segona és un capítol de cinc minuts en què es troba amb una altra persona i es plantegen uns conflictes que es tractaran en la tercera part, un xat en directe conduït per l'"instagramer" Roi Sastre, en què els espectadors podran opinar sobre el capítol i proposar què hauria de fer la Berta. El capítol es completarà amb una actuació musical en acústic, en directe, i un il·lustrador que reinterpretarà a la seva manera el logotip de "PoliAmor".

La sèrie "PoliAmor", produïda per El Terrat, s'emetrà per Instagram Live cada diumenge i, de manera excepcional també dimarts que ve, a les 22.00 des de l'Instagram de TV3 @tv3cat.

tv3.cat/

@tv3cat

Anar al contingut