La Berta i la seva mare, a "PoliAmor"

Demà, 26 de novembre, a les 22.00, l'Instagram de TV3 emetrà el quart episodi de "PoliAmor", la nova ficció que es va estrenar el 18 de novembre i s'emet en directe a través de la xarxa social Instagram. En l'episodi de demà, la Berta quedarà amb la seva mare i descobrirà que la mare no té una relació amb l'amor com ella s'esperava

La Merche, la mare de la Berta, arriba per ajudar-la definitivament. Vol que la Berta abandoni les creences adquirides, per això li ensenyarà els seus exercicis espirituals per tornar a creure en l'amor.

A més, la Berta descobrirà que la seva mare no té una relació amb l'amor tant convencional com ella es pensava.

L'artista convidat d'aquest dimarts serà Nil Moliner, i el grafista Josep M. Bertran.

El format

Cada entrega de "PoliAmor" consta de tres parts: la primera és un monòleg d'aproximació de la Berta, en què explica com li ha anat la setmana; la segona és un capítol de cinc minuts en què es troba amb una altra persona i es plantegen uns conflictes que es tractaran en la tercera part, un xat en directe conduït per l'"instagramer" Roi Sastre, en què els espectadors podran opinar sobre el capítol i proposar què hauria de fer la Berta. El capítol es completarà amb una actuació musical en acústic, en directe, i un il·lustrador que reinterpretarà a la seva manera el logotip de "PoliAmor".

La sèrie "PoliAmor", produïda per El Terrat, s'emetrà per Instagram Live cada diumenge i, de manera excepcional demà, a les 22.00, des de l'Instagram de TV3 @tv3cat.

tv3.cat/

@tv3cat

 

Anar al contingut