Koers.
Koers.

iCat se suma a La Marató amb el concert únic de Koers & Friends

El diumenge 16 de desembre, a les 12.00, tindrà lloc el primer "Concert iCat amb La Marató", amb la banda de reggae Koers acompanyats dels seus amics Els Catarres, Gertrudis, Doctor Prats, Suu i Porto Bello, a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona.

Els oients d'iCat poden aconseguir invitacions dobles per al concert, que serà d'accés gratuït amb invitació i que presentaran Roger Carandell i Juliana Canet, del programa "Adolescents iCat".

Fa mesos que la maquinària de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio està en marxa, per arrencar la 27a edició, el diumenge 16 de desembre. I, per primera vegada, iCat se suma a la iniciativa amb el "Concert iCat amb La Marató", que el diumenge 16 de desembre, a les 12.00, reunirà a l'escenari de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona la banda lleidatana de reggae Koers amb el format únic Koers & Friends, especial per a l'ocasió, amb els seus amics Els Catarres, Gertrudis, Doctor Prats, Suu i Porto Bello.

Roger Carandell i Juliana Canet, conductors del programa "Adolescents iCat", presentaran el concert, que és gratuït amb invitació, i que iCat transmetrà en directe.

Des dels programes "La Marató", amb Gemma Nierga i Ramon Gener, i "El suplement", amb Roger Escapa, es connectarà amb el concert, des d'on es farà una actualització del marcador.

Amb el lema "La investigació dona vida", La Marató torna a posar el focus en el càncer; els diners recaptats durant les més de 15 hores de programa de ràdio i televisió previstes es dedicaran a projectes d'investigació biomèdica encarats a la prevenció, el diagnòstic i l'eficiència dels tractaments.

Prop d'un milió de persones participen en les més de 3.000 activitats que s'organitzen al voltant de La Marató.

 

Demà, 27 de novembre, "Els experts" entrevisten Koers

El programa "Els experts", amb Albert Miralles i Roger Seró, parlarà demà, 27 de novembre, a partir de les 7.00, amb els components de Koers per saber com serà el "Concert iCat amb La Marató" de la banda amb els amics que els acompanyaran a l'escenari.

 

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

 

Anar al contingut