Albert Murillo.
Albert Murillo.
DIVENDRES, A LES 22.30

"Generació digital" estrena nova temporada a l'Indie Dev Day!

Demà, 13 de setembre, a les 22.30, "Generació digital", amb Albert Murillo, estrena la dissetena temporada fent el salt a la graella d'iCat, amb visites a la trobada barcelonina dels videojocs independents i a un dels museus de videojocs més especials del món, a Rússia.

L'equip de "Generació digital", amb Albert Murillo al capdavant, arrencarà demà, dia 13 de setembre, a les 22.30, la nova temporada –i en van disset!– fent el salt a iCat. I ho farà coneixent els videojocs independents presentats en la segona edició de la trobada Indie Dev Day, celebrat a Barcelona els dies 7 i 8 de setembre. Entre altres, Oriol Dalmau donarà el vistiplau al Gears 5 d'XboxOne.

El programa dedicat a la tecnologia creativa i a l'entreteniment digital també passarà revista a totes les novetats que s'han presentat a la darrera Nintendo Direct.

I Gina Tost ha viatjat aquest estiu a Rússia per conèixer de primera mà el Museu de les Màquines Arcade Soviètiques de Sant Petersburg, un dels museus de videojocs més especials del món, i ho explicarà.

"Generació digital" s'emet els divendres a les 22.30.

 

catradio.cat/generaciodigital

facebook.com/generaciodigital

twitter.com/generaciodigital

instagram.com/generaciodigital

 

Anar al contingut