Especial inici de campanya electoral a Catalunya Ràdio i Catalunya Informació

Aquest divendres, coincidint amb l'inici de la campanya, Catalunya Ràdio i Catalunya Informació emetran un programa especial en programació conjunta, que inclou desconnexions territorials a Barcelona, Lleida, Girona i Tarragona.

Coincidint amb l’inici de la campanya electoral, aquest divendres a les 00:00h, Catalunya Ràdio i Catalunya Informació, emetran un programa especial en programació conjunta d’una hora de durada. El realitzarà i presentarà David Badia i incorporarà com a novetat desconnexions amb els centres territorials de Catalunya Ràdio a Barcelona, Lleida, Girona i Tarragona.
L’edició especial tindrà dues parts ben diferenciades. La primera serà d’àmbit nacional i començarà amb una roda de connexions per saber com arranca la campanya a les quatre demarcacions catalanes i a la Vall d’Aran. En aquest primer bloc també hi haurà la crònica dels corresponsals de Catalunya Ràdio a les Illes Balears i al País Valencià. A continuació, s’entrevistarà als màxims dirigents polítics dels partits amb representació parlamentària: CiU, PSC, ERC, PPC, ICV i Ciutadans-Partit de la Ciutadania.
La segona part del programa, a partir de dos quarts d’una i fins la una menys cinc aproximadament, es centrarà en la informació territorial i per tant serà en desconnexió per Barcelona (amb David Badia), Lleida (amb el delegat de Catalunya Ràdio a Lleida, Rafael Ventura), Girona (amb el delegat de Catalunya Ràdio a Girona, Albert Requena) i Tarragona (amb la delegada de Catalunya Ràdio a Tarragona, Coia Ballesté). S’entrevistaran els candidats municipals de les quatre ciutats i es complementarà la informació amb les cròniques dels corresponsals comarcals.
També es podrà saber com s’ha viscut el tret de sortida de les eleccions del 27 de maig a nivell estatal en connexió amb Madrid. Un atenció especial mereixerà la situació al País Basc on informarà en directe el corresponsal de Catalunya Ràdio a Euskadi.
Per aquest programa especial, Catalunya Ràdio desplegarà una seixantena de persones, entre periodistes, tècnics i productors.
Anar al contingut