Dissabte, a les 21.55

Ernest Maragall i Pedro J. Ramírez, a "Preguntes freqüents"

Demà, dissabte, a les 21.55, una nova edició del "Preguntes freqüents", el programa presentat per la periodista Cristina Puig en què s'analitzarà l'actualitat de la setmana.

En una setmana marcada per la incertesa sobre qui serà alcalde de Barcelona, Cristina Puig entrevistarà Ernest Maragall perquè expliqui en quin punt es troben les negociacions i si creu que aconseguirà ser alcalde.

S'analitzarà el judici del Tribunal Suprem als líders del procés amb el setzè capítol de "Causa 20907", la docusèrie del FAQS sobre aquest procediment penal. El programa comptarà amb la presència de Marina Roig, advocada de Jordi Cuixart, per valorar el dictamen del Grup de Treball de Detencions Arbitràries de l'ONU, que demana l'alliberament immediat de Cuixart, Sànchez i Junqueras. Amb Roig també es comentaran les sessions d'aquesta setmana del judici, on la Fiscalia i l'Advocacia de l'Estat han mantingut les peticions de pena.

Quin paper jugarà la justícia europea en tot l'embolic legal perquè Puigdemont, Junqueras i Comín puguin ser eurodiputats? Prevaldrà la llei espanyola o l'europea? Són preguntes per al degà de la Facultat de Dret de la Universitat de Humboldt (Berlín) i expert en dret penal europeu, Martin Heger.

Al FAQS també s'entrevistarà el director d'El Español, Pedro J. Ramírez, per conèixer com interpreta el nou mapa electoral espanyol i saber quina és la seva proposta per al conflicte territorial entre Catalunya i Espanya.

El programa comptarà amb l'actuació musical de Rusó Sala i amb un monòleg de Joel Díaz.

A les cadires hi seuran els periodistes Jonathan Martínez, Laura Fàbregas, Laia Altarriba i Javier Gállego. Completen el FAQS les col·laboracions habituals de Pilar Rahola, Joaquim Luna, Maiol Roger i Quico Sallés.

v3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut