esport3

Els partits de Segona Divisió B entre l'Atlètic Llevant i el FC Barcelona B, i entre el CE Sabadell i l'Oriola, a Esport3

Diumenge, a les 11.55 i a les 17.00, Esport3 oferirà en directe, des de la Ciutat Esportiva de Bunyol, els duels de la 25a jornada de la Segona B entre l'Atlètic Llevant i el FC Barcelona B, i entre el CE Sabadell i l'Oriola respectivament.

Una setmana més, els espectadors del canal Esport3 tenen una cita amb el futbol de la Segona Divisió B. Aquest diumenge, dos partits: el primer, a les 12.00, entre l'Atlètic Llevant i el FC Barcelona B, amb els comentaris de Jordi Sunyer i l'anàlisi tècnica de Jordi Gonzalvo, i el segon, a les 17.00, amb els comentaris d'Albert Aguilera i l'anàlisi tècnica de Jordi Gonzalvo. Tots dos s'emetran en directe.

Els de Garcia Pimienta tornaran a tenir una convocatòria condicionada per la presència d'alguns dels seus jugadors amb el primer equip, en aquest cas el central Ronald Araújo i el davanter Rey Manaj, però podrà comptar amb altres homes importants com Riqui Puig o Álex Collado. Hiroki Abe és baixa per una lesió de llarga durada. Els blaugranes continuen en zona de play-off, però voldran refer-se de la primera derrota de la temporada a l'estadi Johan Cruyff, la setmana passada, contra el Vila-Real B. Per la seva banda, l'Atlètic Llevant, filial del conjunt "granota", és onzè amb 32 punts i està seguint una trajectòria irregular: ha guanyat en els dos últims desplaçaments a Llagostera i Alacant, però ha empatat els dos últims partits a casa, contra el Vila-real B i l'Oriola.

El CE Sabadell, líder del grup III de Segona B, rep diumenge l'Oriola, penúltim classificat i en posició de descens a Tercera Divisió. El partit, a priori assequible per als arlequinats, arriba, però, en un moment en què tots dos equips tenen dinàmiques molt diferents. Els catalans encadenen dues derrotes consecutives en lliga, mentre els alacantins saltaran a la gespa de la Nova Creu Alta amb la moral pels núvols, després de derrotar la setmana passada l'Hèrcules.

esport3.cat

Anar al contingut