gibraltar 1 suple
gibraltar 1 suple
Dissabte i diumenge, de 6.00 a 13.00

"El suplement" viatja a Gibraltar per explicar com el territori afrontaria un Brexit

Dissabte, 2 de febrer, "El suplement", amb Roger Escapa, s'ha desplaçat a Gibraltar per veure en quina situació es trobaria el territori si el Regne Unit surt finalment de la Unió Europa.

Diumenge, 3 de febrer, entrevista a la consellera de justícia, Ester Capella.

Dissabte, 2 de febrer, a partir de les 6.00, Blai Marsé parlarà a "5songs" amb músics que explicaran la seva vida a través de les cançons que els han marcat. També es farà la volta al món amb Xavier Moret i Alfons Gorina. A partir de les 7.00, Roger Escapa, Gemma Bonet i Joan Botta repassaran les notícies internacionals de la setmana amb John Carlin. L'actualitat política, social, econòmica i del món constituirà alguns dels eixos principals d'aquesta hora amb l'afegit qualitatiu de noms com Jordi Puntí, que analitzarà l'actualitat blaugrana.

L'actualitat continuarà a partir de les 9.00 i es farà tertúlia amb Montserrat Comas, Andrea Mármol, David Miró i Estefania Molina.

A les 10.00 s'emetrà el reportatge "Micos i banderes", que explica què passarà amb Gibraltar si el Regne Unit surt, finalment, de la Unió Europea. Es tancarà la frontera amb Espanya? Gibraltar és un territori britànic de 7 quilòmetres quadrats on cada dia hi entren a treballar 10.000 espanyols.

A les 11.00, Mery Itxart presentarà el seu fill a l'"Amor de mare", un aficionat a l'esquí que té una de les veus més imponents de Catalunya. Tot seguit, a Les diversions de Núria Graham es parlarà dels 50 anys de l'últim concert dels Beatles i la Núria farà en directe la versió d'"Across the universe".

I a la recta final del programa, a partir de les 12.00, a "L'arca de Nogué", ocells de caça des de la Vall de Bianya amb Pep Nogué; Jordi Juncà, xef del restaurant Ca l'Enric, i  Carles Ginés, aficionat a la cuina i autor del llibre "El que es menjava a casa". Finalment, "Els homes clàssics", Albert Galceran i Pedro Pardo, parlaran de música contemporània amb l'òpera "L'enigma di Lea", la primera obra de Benet Casablancas que s'estrena mundialment la setmana vinent al Gran Teatre del Liceu.

Entrevista a la consellera de justícia, Ester Capella

Diumenge, a partir de les 6.00, Miqui Puig configurarà la llista musical del cap de setmana a "Pista de fusta". També es preguntarà sobre les grans qüestions de l'univers amb Joan Anton Català, i donarà les pistes del concurs "Paisatge sonor". A partir de les 7.00, Roger Escapa, Neus Bonet i Joan Botta repassaran les notícies internacionals de la setmana amb John Carlin. L'actualitat política, social, econòmica i del món constituirà alguns dels eixos principals amb l'afegit qualitatiu de noms com Jordi Puntí, que analitzarà l'actualitat blaugrana, i Toni Cruanyes, que parlarà de televisió.

A partir de les 9.00, entrevista a la consellera de justícia, Ester Capella, i tertúlia amb Marc Molins, Núria Orriols i Oriol March.

A les 10.00, amb Jon Sindreu s'estudiarà el negoci de les aerolínies de baix cost. A l'espai d'"El tema del dia" es parlarà de professions curioses amb Javier Garcia, provador de seients de cotxe; Laura Gosalbo, tastadora d'aigua; Vanesa Cañete, model de mans; Magda Pla, restauradora de nines; Daniel Fenollosa, expert en màrqueting olfactiu, i Iratxe Gómez, la veu de la Siri d'Apple.

A les 11.00, entrevista a l'actriu Elisabet Casanovas per parlar de l'obra "La tendresa", d'Alfredo Sanzol, coproduïda per Dagoll Dagom i T de Teatre que s'ha estrenat fa uns dies al Teatre Poliorama. A dos quarts de dotze s'obrirà el concurs d'"El dominical" amb Joan Botta i Gerard Jubany. A les 11.45 s'acabarà el programa i començarà el "Tot Gira", amb David Clupés, per seguir en directe el partit Vila-real – RCD Espanyol.

El programa "El suplement" s'emet els dissabtes i diumenges, de 6.00 a 13.00, a Catalunya Ràdio.

catradio/suplement

facebook.com/elsuplement

twitter.com/elsuplement

instagram.com/elsuplement

spotify.com/elsuplement

 

 

 

 

 

Anar al contingut