El Super3, a la Festa Infantil de Nadal de Lloret de Mar

Aquest dissabte 17 de desembre, en Fluski i el Sr. Pla, de la família del Super3, i els SP3, el grup musical del Super3, actuaran a la Festa Infantil de Nadal de Lloret de Mar.

Un any més, el Super3 serà a Lloret de Mar per donar la benvinguda al Nadal. En aquesta ocasió serà aquest dissabte 17 de desembre, a partir de les 17.00, a la plaça Pere Torrent, en el marc de la Festa Infantil de Nadal d'aquesta població de la comarca de la Selva.

En Fluski i el Sr. Pla, de la família del Super3, interpretaran l'esquetx "El càsting d'en Fluski". En aquesta història, en Fluski planteja als súpers tres proves per ser els súpers més súpers de Catalunya, però apareix el Sr. Pla amb la intenció de fer fora a tothom perquè vol construir, en aquell espai, un edifici. Els assistents a l'espectacle podran conèixer de primera mà qui serà més capaç per sortir-se'n amb la seva.

Tot seguit hi actuaran els SP3, el grup musical del Super3, amb el seu darrer espectacle, "Sempre a punt", que inclou els temes del disc del Super3 "Arkandú", així com les cançons de sempre, amb l'objectiu de trobar els súpers que millor canten i ballen arreu de Catalunya. L'espectacle "Sempre a punt", que té una hora de durada, és dinàmic, participatiu, ple d'energia i adreçat al públic familiar. Una vegada més, TV3 ha preparat aquest concert amb la direcció artística d'Àngels Gonyalons, la direcció musical de Marc Parrot i la col·laboració de l'escola de teatre musical Memory.

 

super3.cat

super3.cat/superactivitats

Anar al contingut