Elies Campo, a l'esquerra, amb l'equip de "Generació digital"
Elies Campo, a l'esquerra, amb l'equip de "Generació digital"

El programa "Generació digital" entrevista Elies Campo, de Telegram

Demà, 20 de gener, a les 00.05, Albert Murillo, a l'estudi de Catalunya Ràdio, entrevista Elies Campo, que treballa a l'empresa de missatgeria instantània Telegram.

Elies Campo (Barcelona, 1983) és un català que viu a Silicon Valley (San Francisco, EUA) i que treballa per Telegram, l'aplicació de missatgeria instantània gratuïta i feta amb programari lliure que ha experimentat un gran creixement en els últims mesos. Molta gent el coneix com "el català de Whatsapp", perquè va treballar en aquesta empresa de missatgeria fins que Facebook la va comprar, moment en què la va deixar pel seu desacord amb la filosofia de funcionament de les dades dels usuaris que tenien. Ara, a Telegram, es dedica a fer créixer el negoci.

Al programa "Generació digital", Campo explica la seva experiència a Telegram, la importància que hi tenen els grups i la preocupació que té per fer-lo créixer sense fer servir les dades dels usuaris. A més, també parlarà de criptomonedes, del grup de Telegram de "Generació digital", del rellotge de Google que porta al canell i que l'equip del programa no havia vist mai i del videojoc de "Bola de Drac" que està a punt d'aparèixer.

"Generació digital", amb Albert Murillo, s'emet els dissabtes, a les 00.05 de la nit.

 

catradio.cat/generació

facebook.com/generaciodigital

twitter.com/gendigital

instagram.com/generaciodigital

 

 

Anar al contingut