Els matins
Els matins
Dimecres, a partir de les 8.30

El procés per elegir el president nord-americà, a "Els matins"

Demà dimecres, a partir de les 8.30, una nova edició d'"Els matins", el programa dirigit i presentat per Lídia Heredia. Les periodistes Raquel Sans i Cèlia Cernadas, excorresponsals als Estats Units de TV3 i Catalunya Ràdio, explicaran com és el procés per elegir el president nord-americà i analitzaran el Discurs de l'Estat de la Unió de Donald Trump, aquesta matinada davant de les dues cambres del Congrés.

La taula d'"Els matins"
Contextualitzaran les notícies del dia Antonio Baños, Neus Tomàs, Jordi Mercader i, des de Madrid, Carmen del Riego.

Arrenca el judici dels encadenats al TSJC
El programa connectarà amb l'Audiència de Barcelona, on comença el judici contra 13 persones que es van encadenar a les escales del Palau de Justícia el febrer del 2018 i. S'enfronten a penes d'entre un any i dos anys i mig de presó pels delictes de desordres públics, desobediència i resistència greu. Les seves defenses consideren que s'està "criminalitzant" el dret a la protesta.

Periodisme de tribunals
La periodista Mayka Navarro posarà al dia del judici contra Josep Lluís Trapero i l'excúpula dels Mossos per l'actuació del cos policial el 20S i l'1-O del 2017, i també del judici pel crim de la Guàrdia Urbana.

L'humor d'en Peyu
I també serà al plató d'"Els matins", l'actor Lluís Jutglar, Peyu, que està omplint cada nit la sala Pepe Rubianes del Club Capitol de la Rambla de Barcelona amb "El gallardo español", un clàssic que no és ben bé el que sembla.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut