El president d'Abertis, Salvador Alemany, referma que la seu de la companyia es mantindrà a Catalunya

Ho ha assegurat en una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio" després de les especulacions que es pogués traslladar a Madrid quan va presentar resultats

En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, el president d'Abertis ha assegurat que la seu de la seva companyia continuarà estant a Catalunya. Salvador Alemany ho ha expressat amb aquest convenciment quan, arran de la presentació de resultats a Madrid, es va especular amb un primer pas cap a un possible trasllat a la capital de l'estat.

Pel que fa al trasllat a Madrid, Alemany diu: "No ho penso, no ho crec i no em passa pel cap. I respecte a la presentació, ja fa alguns anys que fem presentació als analistes que estan tots, pràcticament, a Madrid. Però també vam fer la presentació aquell mateix dia a Barcelona."

Sobre el seu relleu a la presidència de la gestora d'infraestructures en favor de Francisco Reynés, que l'han nomenant vicepresident executiu de la companyia, Alemany ha negat que aquest procés sigui imminent.

Salvador Alemany ha explicat que no es veu de futur conseller del govern i que una manera de comprometre's amb el país és presidir el Consell Assessor de Reactivació Econòmica, el CAREC.

Si voleu escoltar sencera l'entrevista amb Salvador Alemany, podeu anar aquí.

 

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/MatiCatradio  

 

ÀUDIOS RELACIONATS
DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut