El millor restaurant original de Barcelona, a "Joc de cartes"

Demà, a les 22.35, s'emetrà el cinquè capítol de "Joc de cartes", el programa de TV3,en col·laboració amb Magnolia TV, presentat per Marc Ribas, en què competeixen diversos restaurants de tot Catalunya.

Quan s'acabi el programa, s'emetrà una nova edició del "Fora de carta", un programa debat, conduït per Carla Lladó, en què es comenta el més destacat d'aquest concurs de cuina que s'emet cada dijous.

"Joc de cartes" és un viatge, en forma de concurs, per la cuina que es fa a Catalunya. A cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina i d'una zona determinada, competiran per ser-ne el millor. El guanyador s'emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local.

El programa descobrirà quatre restaurants de Barcelona que van molt més enllà d'una bona cuina. Són diferents i sorprenents. Es busca el millor restaurant original de la capital catalana. Es visitarà Río Dragón, del mag i humorista xinés Gang Li. Es deixaran cuidar per la cuina equilibrada de l'Alkaline, de Richard Glezmar. S'hi veurà un cabaret futurista al Passion Show Restaurant, de Vanessa Guillén. I, finalment, es posaran en marxa tots els sentits, excepte el de la vista, menjant a les fosques al Dans le Noir, d'Adrià Subirana.

"Fora de carta"

A "Fora de carta" comptaran amb la presència dels restauradors protagonistes del programa que, al costat dels col·laboradors habituals, aniran desgranant cada punt calent, divertit o conflictiu que l'espectador acabi de veure i que hagi generat interrogants. El programa estarà constantment viu a través de les xarxes socials, per introduir a la tertúlia tots els temes que hagin quedat pendents.

Amb la periodista i presentadora Carla Lladó, s'anirà coneixent com van viure aquesta experiència els restauradors. Per la seva banda, el crític gastronòmic d'"El Comidista", Jordi Luque, visitarà un dels restaurants que hi ha participat i en donarà l'opinió.

Finalment, a "Fora de carta" comptaran amb una grada "foodie" formada per gent anònima apassionada per la gastronomia i amb molt de seguiment a les xarxes socials gràcies a les seves crítiques gastronòmiques.

tv3.cat/jocdecartes

facebook.com/JocdecartesTV3

twitter.com/JocdeCartesTV3

instagram.com/JocdeCartesTV3

#JocdeCartesTV3

Anar al contingut