"El matí de Catalunya Ràdio" en directe, dijous, des de la nova seu de l'ONCE Catalunya

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emetrà en directe, aquest dijous, 10 de maig, des del nou edifici de l'ONCE Catalunya. Antoni Bassas realitzarà el programa des de l'Auditori ONCE Catalunya, situat a la Gran Via, 400.

“El matí de Catalunya Ràdio” s’acostarà al dia a dia dels discapacitats visuals. Antoni Bassas entrevistarà la delegada territorial de l’ONCE a Catalunya, Teresa Palahí. L’instructor en tecnologia per a invidents Santi Moese explicarà la relació dels cecs amb les noves tecnologies.
A la tertúlia hi haurà Salvador Cardús, Milagros Pérez Oliva, Vicent Sanchís i Anna Hernández, periodista de ràdio discapacitada visual. L’espai “La guantera” se centrarà en l’enlluernament nocturn dels conductors. El reportatge de Laura Duran abordarà les experiències dels joves nascuts en pobles que passen el seu primer any en una ciutat. Durant tot el programa, l’intèrpret de jazz Ignasi Terraza tocarà en directe. El programa acabarà com sempre amb l’humor de “L’alguna pregunta més”.
“El matí de Catalunya Ràdio” s’emet de 7 del matí a 12 del migdia. L’Auditori ONCE Catalunya estarà obert als oients a partir de les 8 del matí.
Anar al contingut