"El matí de Catalunya Ràdio"
"El matí de Catalunya Ràdio"
DIJOUS, A PARTIR DE LES 6.00

"El matí de Catalunya Ràdio" analitzarà el judici del procés

Demà, dijous 13 de juny, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas analitzarà el judici del procés.

A partir de les 8.15, es trucada Diana Riba, parella de Raül Romeva, i Ester Capella consellera de Justícia. A les 8.30, el programa analitzarà el judici del procés amb una taula de juristes, entre els quals hi haurà August Gil Matamala, advocat laboralista i expert en drets humans; el doctor Alexandre Girbau, advocat, professor de Dret Processal a la UB; Quim Jubert, advocat i un dels fundadors de l'Associació Atenes de Juristes pels Drets Civils, i Isabel Elval, advocada penalista.

A les 09.00, "El matí de Catalunya Ràdio" continuarà amb una nova taula d'anàlisi del judici amb Joan Puigcercós, expresident d'ERC i exdiputat al Congrés; Isabel Vallet, exdiputada de la CUP; Antoni Gelonch, exsecretari general dels departaments d'Ensenyament i Sanitat; Sara Jaurrieta, professora d'Economia de la UAB i exregidora del PSC, i Javier Pérez Royo, catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de Sevilla.  

A les 11.00 hi haurà l'informe econòmic amb Xavier Sala i Martín. I a les 11.35, la secció "El galliner" amb Àlex i Alfons Gorina.

catradio.cat/maticataradio

facebook/elmaticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

 

Anar al contingut