"Polònia"
"Polònia"
DIJOUS, A LES 21.55

El final del judici del procés arriba al "Polònia"

Demà, dijous, a les 21.55, en l'espai de sàtira política "Polònia", el jutge Marchena i els fiscals s'acomiadaran després de quatre mesos de judici.

Aquesta setmana, al "Polònia", s'acaba el judici del procés. El jutge Marchena (Queco Novell) i els fiscals Consuelo Madrigal (Judit Martín), Javier Zaragoza (Fermí Fernández) i Fidel Cadena (Cesc Casanovas), orgullosos per la feina ben feta, s'acomiaden després de quatre mesos de judici.

Pedro Sánchez (Pep Plaza) ha posat tants cordons sanitaris per pactar la seva investidura que s'ha quedat atrapat i no pot sortir del Congrés.

Setmana decisiva també per als governs municipals. Ada Colau (Agnès Busquets) buscarà el consell d'ella mateixa i de tots els seus perfils per saber a qui ha de donar suport. I l'època de pactes de la sabana política continua amb la tercera entrega "Ultranational Geographic", dedicat al camuflatge d'Albert Rivera (Ivan Labanda) i als rituals d'aparellament.

Les baralles internes de Podem estan enfonsant el partit i Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) no s'adona que ell és el causant de totes les disputes.

El referèndum de l'1 d'octubre va deixar moltes víctimes, però hi ha un grup del qual ningú parla i que seran els protagonistes del "Sense ficció" de la setmana: els independentistes que es van despistar i no van anar a votar.

El turisme a zones catastròfiques està en auge, tal com ha passat a Txernòbil. A Catalunya també ha augmentat aquest tipus de turisme. Què visiten?

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut