Joan Ramon Vallvé
Joan Ramon Vallvé
Dissabte, a les 17.30

El Barça tanca la fase de grups de la Lliga de campions d'handbol contra el Rhein-Neckar Löwen alemany, a Esport3

Demà, a les 17.30, Esport3 emetrà en directe el partit de la Lliga de Campions d'handbol, que tanca la fase de grups, entre el Barça i el Rhein-Neckar Löwen, al Palau Blaugrana. Els catalans ja s'han assegurat el liderat i van directe als quarts de final

El Barça Lassa juga demà l'últim partit de la fase regular de la Champions League d'handbol. Els catalans reben al Palau Blaugrana el Rhien-Neckar Löwen després d'assegurar-se el primer lloc del grup amb una victòria a la pista del Montpeller.

El conjunt alemany és un dels dos únics equips que han aconseguit derrotar l'equip de Xavier Pascual aquest any a la Lliga de Campions. Va ser a la primera jornada i es van imposar per un ajustat 35 a 34.

En aquesta última jornada, el Rhien-Neckar es disputa el quart lloc del grup amb el Kielce polonès. En canvi, el Barça ja té garantit el liderat del grup, fet que els estalviarà disputar els vuitens de final i passen directament a quarts, l'última eliminatòria abans de la final a quatre de Colònia.

La transmissió del partit serà de Joan Ramon Vallvé i, l'anàlisi tècnica, de Toni Garcia.

esport3.cat

Anar al contingut