Àlex Castells
Àlex Castells
Dijous, a les 20.00

El Barça-Atlètic de Madrid, el plat fort de la Supercopa de futbol femení, a Esport3

Demà, a les 20.00, Esport3 emetrà el partit de les semifinals de la Supercopa de futbol femení, entre el Barça i l'Atlètic de Madrid, que es jugarà a l'Helmántico de Salamanca

El Barça, líder destacat de la Primera Iberdrola, i l'Atlètic de Madrid, campió de les tres últimes lligues espanyoles, s'enfrontaran demà en la segona semifinal de la Supercopa d'Espanya de futbol femení. Aquesta temporada, ja s'han vist les cares en dues ocasions: a l'estadi Johan Cruyff, en la tercera jornada de Lliga, les blaugranes ja van exhibir el seu gran estat de forma i van golejar el conjunt matalasser per 6 a 1. En el duel de la segona volta, disputat fa dues setmanes, el marcador va ser de 0 a 0.

L'equip de Lluís Cortés s'ha reforçat amb encert aquest curs i aspira a tot. En la Lliga, s'ha mostrat gairebé intractable i només ha cedit dos empats en 18 jornades i té un avantatge de 9 punts respecte del segon classificat, justament l'Atlètic de Madrid.

El partit es disputarà a l'Helmántico de Salamanca, seu d'aquesta primera edició de la Supercopa d'Espanya femenina. Els comentaris seran d'Àlex Castells, Mireia Vera i Josep Coch, a peu de gespa.

esport3.cat

Anar al contingut