Els realitzadors de Catalunya Ràdio amb el Tió Solidari
Els realitzadors de Catalunya Ràdio amb el Tió Solidari
Festa solidària

Dues mil persones celebren el Nadal amb Catalunya Ràdio i fan cagar el Tió Solidari al Born Centre Cultural

Catalunya Ràdio ha celebrat una gran festa de Nadal amb 2.000 oients que han participat a la matinal radiofònica solidària al Born Centre Cultural de Barcelona. El Tió Solidari ha estat el protagonista de la jornada, en què s'ha fet reviure aquesta tradició nadalenca i s'han recollit 400 quilos d'aliments per a nadons.

El Tió Solidari de Catalunya Ràdio ha estat el protagonista de la festa de Nadal de l'emissora, que s'ha fet aquest matí al Born Centre Cultural. Unes dues mil persones han acudit a la cita amb els realitzadors de Catalunya Ràdio, que han acompanyat els nens i nenes a fer cagar el tió gegant en una matinal solidària, en què s'han recollit 400 quilos de llet, farinetes i potets de fruita i verdures per a nadons per al Banc dels Aliments.

La gran família de realitzadors de Catalunya Ràdio ha presentat les actuacions que han amenitzat la festa, que ha començat amb la música en directe de l'Always Drinking Marching Band. El programa especial ha tingut la participació del cantant Ramon Mirabet interpretant la cançó de Nadal de TV3 i Catalunya Ràdio, de la Big Band Basket Beat de Barcelona, de la Gramophone All Star Band i del Quartet Mèlt, guanyador d'aquesta edició del programa "Oh Happy Day" de TV3. The Sey Sisters, Pastorets Rock, Quico Pi de la Serra i Pere Tapias també han fet sentir les seves veus al Born Centre Cultural. I alguns realitzadors de l'emissora s'han atrevit a mostrar les seves qualitats vocals, tant cantant dalt de l'escenari com fent cagar el tió amb els més petits. Tot plegat, enmig de les dosis d'humor dels Minoristes d'"El matí de Catalunya Ràdio" i de l'equip de l'"APM?" de "La tribu".

Durant el programa, el president de la Fundació del Banc dels Aliments, Eduard Arruga, ha recordat les mancances que hi ha de menjar infantil i ha fet una crida a participar en aquesta acció solidària.

 

La Copa Enigmàrius, per a Núria González

A la final de la Copa Enigmàrius, que s'ha celebrat aquest matí en directe durant el programa especial de Nadal de Catalunya Ràdio, hi han participat una cinquantena de finalistes. Els aspirants a la Copa han hagut d'encertar els enigmes, plantejats en tres rondes per Màrius Serra. La guanyadora de la final ha estat Núria González, de Vilassar de Mar; seguida de Joan Carles Orengo, de Sant Joan Despí; Carles Salvador, de Ginestar, i Enric Garrigó, de Terrassa. Del cinquè al vuitè lloc, han quedat Josep Anton Sánchez Cepeda, Miquel Roig, Ramon Grau i Josep Maria de Juan Capdevila.

 

La campanya amb el Banc dels Aliments, fins al 5 de gener

Després de celebrar la vuitena edició del Tió Solidari, es pot continuar participant en la campanya que promou Catalunya Ràdio per recollir aliments per a nadons per al Banc dels Aliments. Fins al 5 de gener, es poden adquirir vals d'un euro als establiments Bonpreu, Esclat i Abacus Cooperativa. Per internet, també hi ha la possibilitat de comprar participacions a online.abacus.coop i iquodrive.com. Amb els diners recollits amb aquests vals, es prepararan lots que s'entregaran a famílies amb infants que tenen mancances alimentàries.

Amb aquesta acció solidària, Catalunya Ràdio manté el seu compromís de col·laboració amb la Fundació del Banc dels Aliments.

 

Catradio.cat  

Facebook.com/catradio

Twitter.com/CatalunyaRadio

#TióSolidari

 

Anar al contingut