La colla es planteja un negoci en comú
La colla es planteja un negoci en comú

Demà i divendres, sessió doble de "Com si fos ahir"

El seguiment del judici del procés ha alterat la programació habitual de TV3 i demà i divendres, 13 i 14 de juny, a les 15.55, TV3 emetrà dues sessions dobles de "Com si fos ahir", la sèrie d'èxit de la sobretaula de la cadena.

En l'emissió dels quatre capítols comprimits en aquests dos dies, entre altres embolics, l'espectador veurà una reconciliació, una presentació formal de parella, un negoci a mitges entre la colla.

Episodi 390

A la Gemma li fa ràbia anar rebent fotos del viatge de l'Octavi amb en Virgili i la Carla mentre ella treballa. A la consultoria, s'imposa a en Miquel i tots dos acorden que no faran sòcia la Sandra. Ara l'hi ha de dir.

En Nandu fa veure que no li és cap problema fer medicina, però s'està enganyant. Ell i l'Andreu assisteixen a una conferència sobre temes d'infermeria que fa la Pili. L'Andreu està nerviós.

L'Abel vol tornar amb l'Ivan, però ell l'esquiva. A més, descobreix que va tenir un rotllo mentre havien tallat i se sent ferit en l'orgull.

En Mateu proposa a la colla compartir la masia a canvi d'invertir-hi en reformes. El que pretenia ser una proposició per fomentar l'amistat es converteix en un niu de trifulgues.

Episodi 391

La Marta i en Mateu no saben si han de fer pública la seva relació. Ella pateix perquè, tard o d'hora, ell haurà de tornar al Marroc. En Litus l'empeny perquè se n'hi vagi ella també.

En Marc i l'Anna organitzen un dinar amb els seus respectius pares per forçar-los a acceptar que estiguin junts. La cosa comença bé, però...

En Fèlix presenta la Sílvia al seu millor amic. Els dos homes es posen al dia i surt el tema de tenir fills, cosa que la Sílvia encaixa molt malament.

En Valentí continua rabiós amb l'Andreu perquè l'Eva va parlar amb l'Esther. D'altra banda, la Júlia se sent dolguda perquè uns quants companys tenen pensat anar a veure en Valentí.

Episodi 392

La Gemma comunica a la Sandra que no la faran sòcia. Ella queda tocada. D'altra banda, els resultats de les últimes revisions del cor no són gaire bons.

La Júlia està estranya. Diu que no pot sortir a comprar amb l'Eva perquè ha quedat amb en Max, però és mentida. No arriba a l'hora de sopar i l'Eva truca a la Victòria. L'Andreu, que sospita que la tardança pot tenir alguna cosa a veure amb en Valentí, es presenta a casa d'ell.

La Gemma s'assabenta per en Fèlix que la Sílvia no vol que vagi a la revetlla. La Sílvia, dolguda, confessa a en Fèlix que la va fer sentir gran dient que volia fills.

Episodi 393

La Cati insisteix a endur-se l'Arturo a passejar, però ell li té por i l'Eva ho evita. La Cati es posa molt impertinent i l'Eva la fa fora de casa. Més tard, en Quim porta unes magdalenes per disculpar l'actitud de la seva dona, però l'Arturo no se les menja perquè està convençut que el volen enverinar.

La Pili li torna la cartera a l'Andreu. Era al seu cotxe. L'Andreu no la va trucar per por.

La Sandra treballa fins tard, es posa nerviosa i se li esborra una feina d'hores. Truca a la Gemma, però no li agafa el telèfon. Més tard, és la Gemma qui truca a la Sandra perquè ha vist la trucada, però llavors és la Sandra qui no contesta. Amoïnada, la Gemma se'n va a la consultoria i es troba la Sandra adormida a sobre de l'ordinador.

"Com si fos ahir" s'emet habitualment de dilluns a divendres, a les 15.55, a TV3.

tv3.cat/comsifosahir
facebook.com/comsifosahirTV3
twitter.com/comsifosahirTV3
instagram.com/comsifosahirTV3

#ComSiFosAhirTV3

Anar al contingut