Catalunya Ràdio torna a casa dels oients en el Dia Mundial de la Ràdio

La jornada serà el dia 13 de febrer i, a partir d'avui, 22 de gener, els oients ja poden fer les seves propostes. Tots els programes de l'emissora acompanyaran els seus seguidors d'una manera especial, sortint dels estudis i desplaçant-se allà on proposi la seva audiència.

El 13 de febrer és el Dia Mundial de la Ràdio i Catalunya Ràdio ho celebra per segon any consecutiu amb les persones que, dia a dia, ajuden l'emissora a ser el que és. Des d'avui, 22 de gener, els oients ja poden fer la seva proposta al web de l'emissora. Catalunya Ràdio vol que els seus seguidors donin raons, expliquin on viuen i quin programa voldrien que es fes a casa seva. Els seguidors que ja s'havien registrat al web per participar-hi en altres ocasions, els servirà el mateix usuari i contrasenya.

D'aquesta manera, "El matí de Catalunya Ràdio" i tots els programes de l'emissora acompanyaran els seus seguidors d'una manera especial, sortint dels estudis i desplaçant-se allà on proposin els oients. Entre totes les propostes que es rebin, cada programa en triarà una, que serà on es farà l'emissió en directe el dia 13 de febrer.

Tenint en compte l'èxit que va tenir aquest format de celebració del Dia Mundial de la Ràdio del 2017,  Catalunya Ràdio ha decidit tornar aquest any a casa dels oients, segons el director Saül Gordillo: "Es tracta de ser presents al territori, oberts a les peticions dels nostres oients i adaptant els nostres continguts de cada programa a l'entorn on es fa; per tant, és una acció de proximitat, de participació i també  és un desplegament tècnic i tecnològic espectacular".

"En un any en què els equips de Catalunya Ràdio han viscut l'actualitat amb una gran intensitat informativa i en què els mitjans públics han patit una situació d'estrès sense precedents, volem aprofitar aquesta excel·lent oportunitat per escenificar els nostre agraïment a totes les mostres de suport i calidesa que hem rebut durant els últims mesos", destaca el director de Catalunya Ràdio.   

La Unesco va proposar el 13 de febrer com a Dia Mundial de la Ràdio perquè és el dia que es va crear la Ràdio de les Nacions Unides, el 1946.

 

#VenimAmbTu

#catradioesmou

 

catradio.cat/diadelaradio

catradio.cat

facebook.com/catradio

twitter.com/catalunyaradio

 

Anar al contingut