Catalunya Ràdio i Catalunya Informació fan el seguiment del partit Reial Madrid-F.C. Barcelona

Durant tota la jornada de dissabte, el departament d'Esports i els programes esportius de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació faran un seguiment especial del partit de Lliga que enfronta el Reial Madrid i el F.C. Barcelona

El departament d'Esports i els programes esportius de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació estaran pendents durant tota la jornada de dissabte, 2 de maig, del partit de Lliga que enfronta el Reial Madrid i el F.C. Barcelona.
El matx començarà a les 8 del vespre, però des de bon matí i, sobretot, durant les hores prèvies del partit, el departament d'Esports oferirà totes les novetats al voltant d'aquest enfrontament, tant en els butlletins horaris de Catalunya Ràdio com en tots els blocs de Catalunya Informació, amb l'última hora sobre la convocatòria i el viatge del Barça, i amb connexions amb els hotels de concentració.
La transmissió d'en Puyal a Catalunya Ràdio, amb Joaquim Maria Puyal, començarà una hora abans de l'inici del clàssic, a les 7 del vespre, amb els comentaris de Ricard Torquemada, Sandra Sarmiento i tot l'equip de Futbol a Catalunya Ràdio.
Abans del partit, el programa L'esport al punt, que s'emet de dos quarts de tres a les tres de la tarda, farà connexions amb Madrid per buscar l'última hora del partit i també seguirà altres esdeveniments rellevants de la jornada esportiva, com la ressaca de les semifinals de l'Eurolliga de bàsquet, les semifinals de la lliga europea d'hoquei patins i els entrenaments del Gran Premi d'Espanya de motociclisme. Més tard, a partir de les sis de la tarda, el programa Tot gira, amb Marc Negre, reprendrà el fil de l'actualitat esportiva, fins a donar pas a La transmissió d'en Puyal.
Un cop acabat el partit, si el F.C. Barcelona guanya al Santiago Bernabeu, el programa Tot gira allargarà una hora la seva durada, fins a les dotze de la nit, per recollir totes les reaccions sobre la victòria.
Anar al contingut