Catalunya Música transmet en directe el concert de la pianista Mihaela Ursuleasa i l'OBC

L'emissora Catalunya Música oferirà aquest diumenge el concert de la pianista Mihaela Ursuleasa i l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, amb obres de Schubert i Schumann, des de L'Auditori de Barcelona

Aquest diumenge, dia 26 d'abril, cinc minuts abans de les onze del matí, Catalunya Música connectarà amb L'Auditori de Barcelona per oferir la transmissió del concert de la pianista Mihaela Ursuleasa i l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, l'OBC, dirigida per Hans Graf, que interpretaran l'Obertura D 608 i la Simfonia núm. 9, "La gran", de Franz Schubert, i el Concert per a piano i orquestra op. 54, de Robert Schumann. Els comentaris de la transmissió els faran Joan Vives i Adolf Pla.
El prestigiós director austríac Hans Graf i la jove pianista romanesa Mihaela Ursuleasa, amb l'OBC, proposen en aquesta ocasió un programa completament romàntic. Primer, una obertura de Franz Schubert, que mostra la influència clàssica. Després, un dels grans concerts per a piano del romanticisme, el concert de Robert Schumann, una de les obres més significatives del compositor alemany, rica en melodies i d'una expressivitat apassionada. El concert s'acabarà amb la Simfonia núm. 9, "La gran", de Schubert, una grandiosa novena comparable a d'altres d'igualment importants com la de Beethoven, la de Bruckner i la de Dvorák.
Anar al contingut