Benjamin Harnwell, mà dreta de Steve Banno, a "Preguntes freqüents"

Demà, dissabte, a partir de les 21.55, TV3 emetrà una altra edició de "Preguntes freqüents", presentat per Laura Rosel, per mirar de trobar respostes als interrogants de l'actualitat de la setmana amb Benjamin Harnwell, Alfons López Tena, Montserrat Comas, Jordi Vaquer, Gerardo Pisarello, Lara Alcázar, Víctor Alcázar i Manu Guix.

Alfons López Tena i Montserrat Comas protagonitzaran el cara a cara del programa. Tots dos van ser membres del Consell General del Poder Judicial.

Laura Rosel ha entrevistat a Itàlia Benjamin Harnwell, que és la mà dreta de Steve Bannon, l'home que va portar Donald Trump a la Casa Blanca i que ara s'ha proposat impulsar la ultradreta a Europa. Junts han creat una acadèmia de política ultracatòlica a prop de Roma.

Durant el programa també es conversarà amb Jordi Vaquer, director de l'Open Society Initiative for Europe, i amb Gerardo Pisarello, primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona i assessor de DiEM 25.

També s'entrevistarà la líder i portaveu de Femen a Espanya, Lara Alcázar, i es conversarà amb Víctor Amela. El programa comptarà amb l'actuació de Manu Guix, amb qui Laura Rosel també parlarà.

A les cadires s'hi asseuran els periodistes Antón Losada, Neus Tomàs, Sara González i Pablo Muñoz. I, a més, els col·laboradors habituals de "Preguntes freqüents" oferiran les seves seccions: "La setmana de Pilar Rahola", "Les FAQs de Quico Sallés", "L'accent diacrític de Maiol Roger" i el columnista de "La Vanguardia" Joaquim Luna.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut