Aquest Nadal, un munt de superactivitats gratuïtes, amb el carnet del Super3

A punt de començar les vacances escolars de Nadal, els súpers podran gaudir gratuïtament de noves activitats fent servir el carnet del Super3, com el Festival de la Infància de Barcelona, diverses estacions d'esquí, pistes de patinatge, museus o espectacles de màgia i música. D'altra banda, aquest cap de setmana del 17 i 18 de desembre hi haurà el Supercapdesetmana al Tibidabo, i dissabte, l'acció solidària "Posa't la gorra", al Zoo de Barcelona.

S'acosten les vacances de Nadal i tots els súpers podran gaudir gratuïtament de noves activitats fent servir el carnet del Super3, a més de les ja habituals. N'hi ha més de 200 repartides per tot el territori i totes són completament gratis. Totes aquestes activitats es poden consultar a la web del Super3 i a l'app Super3 Carnet.

A banda de les propostes habituals, durant aquestes festes els súpers podran assistir gratuïtament a les representacions d'"Els Pastorets" del barri de Sants de Barcelona, la Palma de Cervelló, l'Ametlla de Merola i Igualada. I seguint amb la tradició, el carnet del Super3 també els donarà accés gratuït a les representacions de pessebres vivents i les exposicions de pessebres repartides per tot Catalunya.

Tots els súpers també podran viure el Nadal al CaixaForum de Barcelona, amb els espectacles "La guerra de Troia", "Per Nadal, contes del món" i "Concerto a tempo d'umore".

Pel que fa a l'esport, els súpers podran practicar esquí alpí a Vallnord i esquí nòrdic a les estacions de Tavascan, Guils-Fontanera, Aransa, Lles, Sant Joan de l'Erm, Tuixent-La Vansa i Viròs-Vallferrera. I a Andorra, també podran anar amb raquetes de neu i construir iglús a les instal·lacions de Roc Roi Esport a Grandvalira. Així mateix, podran patinar a la pista de gel de Badanadal, la pista de gel de Manlleu.

Els súpers també podran accedir gratuïtament al Teatreneu de Barcelona per assistir a l'espectacle de màgia i música "Zas", descobrir el modernisme de la Casa de les Punxes de Barcelona, obra de Puig i Cadafalch; visitar 27 museus de la demarcació de Girona, que han preparat una aventura especial per a tota la família, o passar un matí fent activitats d'aventura emocional i amb cavalls a la Granja Escola de Santa Maria de Palautordera, aquest mateix cap de setmana.

I la solidaritat també és molt present en les superactivitats del Super3 amb l'acció de  "Posa't la gorra", de suport als nens i nenes amb càncer, que tindrà lloc aquest dissabte 17 de desembre al Zoo de Barcelona, amb actuacions, tallers, sorpreses i regals.

Supercapdesetmana al Tibidabo

El dissabte 17 i el diumenge 18 de desembre, el Supercapdesetmana al Tibidabo donarà accés gratuït als socis del Super3 a les instal·lacions d'aquest parc d'atraccions de Barcelona. Durant tot el cap de setmana, els súpers podran descobrir més de 25 atraccions per a totes les edats. Per exemple, podran pujar a bord del vaixell Pirata, endinsar-se en el Castell Misteriós, sorprendre's a la sala de miralls o divisar tot Barcelona des d'un avió, a més d'assistir a diversos espectacles, com "Els pastorets del Tibidabo o la pel·lícula en 4D          "El petit Príncep".

Per gaudir d'aquest Supercapdesetmana, només cal que els súpers s'identifiquin amb el carnet del Super3 en arribar a les instal·lacions d'aquest parc d'atraccions i que l'adult acompanyant adquireixi una entrada general.

El Super3, al Festival de la Infància

Una any més, el Super3 serà present al Festival de la Infància per acostar la pràctica esportiva als joves, en col·laboració amb la Secretaria General de l'Esport. Aquesta nova edició del Festival de la Infància tindrà lloc al Recinte Firal de Montjuïc del 27 de desembre al 4 de gener, en un horari ininterromput de 10.00 a 20.00. Els dies 31 de desembre i 1 de gener, els súpers podran entrar gratuïtament al Festival presentant el seu carnet del Club Super3.

El Super3 compartirà un espai conjunt dins del Festival amb la Secretaria General de l'Esport. En aquest estand, que porta per títol "Som un equip amb ritme!", els assistents podran participar en una gimcana esportiva, formada per dues activitats enllaçades en què es posarà a prova l'habilitat, el joc en equip, la destresa i la preparació física dels participants amb la finalitat que tothom faci exercici d'una manera divertida.

A més, en aquest estand hi haurà un punt d'informació del Club Super3, on els nens i nenes es podran fer el carnet del Super3 i el rebran a l'instant, en una edició especial dels 25 anys del Super3, que tindrà la mateixa validesa que el carnet habitual. Així mateix, si ja el tenen, també se'l podran renovar.

super3.cat

super3.cat/superactivitats

 

Anar al contingut