Dijous, a les 23.30

Àlex Corretja, a "Quan s'apaguen els llums"

El dijous 12 de setembre, a les 23.30, TV3 emetrà el setè capítol de "Quan s'apaguen els llums", el programa del Departament d'Esports de TV3 en què Lluís Canut conversa amb persones que han tingut una trajectòria destacada en el món de l'esport. S'hi rememoraran els dies de glòria, però també els fracassos, totes aquelles anècdotes decisives que els han marcat el camí

Lluís Canut conversarà amb Àlex Corretja. Campió dins i fora de les pistes, la carrera d'Àlex Corretja està molt lligada a la d'una altra figura llegendària, Manuel Orantes. Mestre i alumne comparteixen el fet insòlit de ser els dos únics campions espanyols del Masters i pertànyer al mateix club de tota la vida, el Club Tennis de La Salut.

La reconeguda model Martina Klein, parella de l'Àlex, protagonitza la part final del programa.

Corretja, entre altres coses, va explicar a Lluís Canut el següent:

"Manolo Orantes va ser tot un referent per a mi. Celebro haver compartit club, La Salut, i que siguem els dos únics espanyols que hem guanyat el Masters."

"Al final vaig aprendre que si t'enfrontes a un amic igualment l'has de voler trinxar."

"A la final de Roland Garros em vaig alegrar més jo de la victòria de Moyà, que el mateix Charly, que m'havia derrotat."

"Al podi em vaig emocionar tant amb la pilota que m'havia regalat Pelé que la vaig xutar cap al públic sense saber que estava dedicada. No l'he tornat a veure mai més."

tv3.cat/quansapaguenelsllums

Anar al contingut