Pau Guillamet i Txell Bonet condueixen "Kids XS" a Catalunya Ràdio
Pau Guillamet i Txell Bonet condueixen "Kids XS" a Catalunya Ràdio
DISSABTE, A LES 13.05

Albert Miralles, presentador d'"Els experts" d'iCat, a "Kids XS"

Aquest dissabte, 8 d'abril, a les 13.05, el "Kids XS", conduït per Pau Guillamet i Txell Bonet, entrevistarà Albert Miralles, que presenta a iCat cada dia, de dilluns a divendres, el programa despertador "Els experts", conjuntament amb Roger Seró i Laia Vidal. Entre altres coses, Miralles reconeixerà que tenir un horari matinal li ha permès gaudir les tardes amb els fills i poder fer coses amb ells

El programa "Kids XS" de dissabte permetrà conèixer de prop la faceta de pare del presentador d'"Els experts" d'iCat Albert Miralles, que farà diverses revelacions a la secció "Per Primer Cop", amb Txell Bonet: "M'agrada que els meus fills s'afegeixin a les coses que m'agraden a mi", afirma, a la vegada que agraeix poder tenir "moments especials i íntims" amb ells. 

A "El món de la Mon", Mon Mas vindrà acompanyada d'Alba Ginesta, llibretera de La Petita i, a més a més, il·lustradora del col·lectiu Rosa Sardina: un grup d'il·lustradores interessades en les problemàtiques del món actual.  

Laura Zurriagaconeguda a les xarxes socials com a Croqueta de xocolata, explicarà una recepta deliciosa a "Cunietes", la de la mousse d'alvocat. Unes postres sanes i delicioses, amb l'alvocat com a ingredient principal, però també amb un xic de xocolata. 

I tancarà el programa la secció "De 0 a 3", amb Magí Garcia, Modgi, que analitzarà els cinc col·lectius que comencen a tractar millor les persones quan aquestes tenen fills o filles. 

"Kids XS" és un programa orientat a pares, mares i famílies amb criatures d'entre zero i deu anys de Catalunya Ràdio, conduït per Pau Guillamet i Txell Bonet 

 

Anar al contingut