Fina Brunet, reportera del capítol "Accidents de cotxe".
Fina Brunet, reportera del capítol "Accidents de cotxe".

"Accidents de cotxe", del "Quèquicom", Premi Periodístic de Seguretat Viària

El reportatge "Accidents de cotxe", del programa de divulgació científica del 33 "Quèquicom", dirigit i presentat per Jaume Vilalta, ha estat guardonat en la categoria de Televisió dels Premis Periodístics de Seguretat Viària, que atorga la Fundació Línea Directa.

Ahir al vespre es van donar a conèixer els guanyadors de la XVI edició dels Premis Periodístics de Seguretat Viària, que atorga la Fundació Línea Directa. El reportatge del programa "Quèquicom" "Accidents de cotxe", que es va estrenar el 5 de maig de l'any passat, va ser el premiat en la categoria Televisió.

Sota el lema "Hablar de seguridad vial merece un premio", la Fundació Línea Directa reconeix la feina dels professionals de la informació que fomenten la seguretat viària a les carreteres de l'Estat i promouen hàbits responsables al volant. Hi ha un guanyador per a cada una de les tres categories: premsa i mitjans online, ràdio i televisió, i un altre per a dues categories addicionals més: el Premi Solidari i el Premi Honorífic per a la Seguretat Viària. El jurat, format per 12 professionals del món de la comunicació, les assegurances i la seguretat viària, va atorgar els premis ahir, dilluns 10 de juny, en un acte als Teatros del Canal de Madrid.

En el reportatge guardonat, "Accidents de cotxe", un treball de Fina Brunet i Roger Caubet, s'explica, per exemple, com es pot sortir d'un cotxe que queda de cap per avall, com s'ha de descordar el cinturó de seguretat sense lesionar les cervicals o quina és la millor manera de frenar el cotxe en sec. "Quèquicom", el programa de divulgació científica del 33, s'emet cada dimecres a les 21.55.

tv3.cat/quequicom
facebook.com/quequicom
@quequicom33
Anar al contingut