Futbol

Pochettino: "La retirada de Piqué m'és indiferent, soc perico i no li tinc gaire simpatia"

L'exentrenador blanc-i-blau, tot i mostrar indiferència, ha assegurat que valora "la gran trajectòria a nivell futbolístic" que ha tingut el blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

La retirada de Gerard Piqué del món del futbol és una de les notícies més comentades aquests últims dies. El central va aprofitar l'últim ball al Camp Nou per dir adeu a una afició blaugrana totalment entregada a un dels jugadors més importants dels últims temps.

Després que diferents excompanys, exentrenadors i fins i tot rivals de renom com el mateix Sergio Ramos s'hagin pronunciat, ara ha estat el torn de Mauricio Pochettino.

"A mi m'és indiferent"

L'exentrenador blanc-i-blau, en la desena edició del Dia de l'Entrenador organitzat per la Federació Catalana de Futbol, ha mostrat indiferència i ha assegurat que no li té "gaire simpatia" a un dels jugadors amb més títols en la història del Barça.

"A mi m'és indiferent la retirada de Piqué. Soc de l'Espanyol, soc perico, i no li tinc gaire simpatia. El respecte professional com a entrenador per descomptat, i valoro una gran trajectòria a nivell futbolístic tant al Barça com a la selecció espanyola."

El tècnic argentí, actualment sense equip, va disputar més de 250 partits amb l'Espanyol del 1994 al 2001, i posteriorment, del 2009 al 2012, va tornar al club català per seure a la banqueta.

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut