Les jugadores del Fraga han celebrat la seva primera Champions sobre la pista gallega
Hoquei patins

El Vila-sana cau als penals i torna a quedar-se a les portes del somni

Les del Pla d'Urgell s'estampen contra el mur del Fraga en la final de la Copa d'Europa, en la seva segona final perduda en dos anys. Primera Champions per a les del Baix Cinca

Final cruel, de nou, per al Club Patí Vila-sana. Les jugadores de Lluís Rodero han tornat a perdre la final de la Copa d'Europa contra un Fraga rocós i més eficaç. A Riazor, i després que s'arribés al temps extra amb empat a un, s'ha decidit tot als penals. I tot i les bones intervencions d'Anna Salvat, el títol ha marxat cap a terres fragatines en el desè llançament: Sanjurjo ha marcat, mentre Florencia Felamini ha topat amb el ferro. 3 a 2 i plor desconsolat per al conjunt català.

El duel s'ha complicat als 5 minuts. Les fragatines s'han avançat amb un gol d'Adriana Gutiérrez, atenta a un refús de la portera Sandra Coelho. La insistència catalana ha estat constant, gràcies al lideratge de Luchi Agudo. Però entre les bones intervencions d'Anna Ferrer i els xuts al ferro de Barcons, Victòria Porta i Flor Felamini, s'ha arribat al descans amb 1-0 per al Fraga, que ha resistit fins i tot a un power play en contra.

El setge del Vila-sana s'ha intensificat en el segon acte. Ha calgut arriscar i a la contra gairebé n'ha tret profit l'equip de Jordi Capdevila, amb un xut al pal de Rebeca González. I després de provar-ho de mil maneres, al final el gol ha arribat de rebot: a nou minuts per al final, Luciana Agudo ha trobat premi amb fortuna: ha xutat desviat a la tanca... amb la sort que el rebot ha topat amb Ferrer i s'ha colat dins la xarxa. Amb tot, la fortuna ha tornat a esquivar el conjunt de Rodero. Als penals, Rebeca González, Adriana Gutiérrez i María Sanjurjo han marcat, mentre que per les catalanes tan sols ho han fet Flor Felamini i Jimena Gómez.