futbol

La premsa anglesa dona l'esquena a les queixes d'Emma Hayes

Els principals rotatius del país es desmarquen dels laments arbitrals de l'entrenadora del Chelsea

Redacció Esport3Actualitzat

"Ens han robat". L'endemà del duríssim atac d'Emma Hayes a l'àrbitra romanesa Demetrescu, encarregada de xiular el Chelsea-Barça de les semifinals de Champions, la premsa anglesa hi ha dit la seva. I la sorpresa per a Hayes és que, quan ha obert els diaris, ha vist que ningú secundava els seus laments.

The Mirror, per exemple, ha recordat que "abans que la defensa del Chelsea fos expulsada, el Barça ja havia igualat l'eliminatòria gràcies a un magnífic gol de la guanyadora de la Pilota d'Or, Aitana Bonmati". El mateix rotatiu no veu cap escàndol en la "targeta fàcil" que va veure Buchanan abans d'emprendre el camí dels vestidors, i encara menys en el penal de Jess Carter:

"La defensa va ser expulsada després de posar el peu sobre el turmell de Patri Guijarro mentre buscava una pilota solta al cercle central, cosa que va portar l'àrbitre Iuliana Demetrescu a mostrar-li una segona targeta groga sense dubtar-ho. I respecte al penal, el VAR va comprovar-lo i no va trobar cap problema en la decisió."

També The Sun es va desmarcar del victimisme de la de Camden. Aquest tabloide va més enllà i, no només es mostra comprensiu amb el criteri de la col·legiada, sinó que critica Hayes per la tardança dels seus canvis ofensius:

"Va tirar els daus massa tard amb l'entrada de la davantera Aggie Beever-Jones per Leupolz."

Des de Catalunya tampoc li han llançat floretes. Un expert en futbol britànic i "guardiòleg" de capçalera com Martí Perarnau li ha dedicat una piulada comparant la vehemència a la banda de Hayes amb la de Xavi Hernández:

Mal cap de setmana per a l'entrenadora de 47 anys, que somiava acomiadar-se del club "blue" amb el títol més desitjat.

Anar al contingut