Carles Porta, a "Tor"
Carles Porta, a "Tor"
Una sèrie de 8 capítols

"Tor", la història de Carles Porta, arriba a la plataforma 3Cat i TV3 el 29 d'abril

La sèrie documental tindrà vuit capítols i recupera els fets tràgics que van passar en aquest poble del Pallars Sobirà durant l'estiu del 1995

El 29 d'abril, la plataforma 3Cat i TV3 estrenaran "Tor", la nova sèrie dirigida per Carles Porta. Al llarg de vuit capítols coneixerem els dramàtics fets que es van viure en aquest poble de tretze cases del Pallars Sobirà, on van morir tres persones.

 

"Hi ha un poble als Pirineus que té una autèntica llegenda negra: Tor. A la comarca del Pallars Sobirà, un poble on durant sis mesos l'any no hi viu ningú, ha sigut escenari de tota mena de baralles, picabaralles, plets i, fins i tot, assassinats". Així arrencava "Tor, la muntanya maleïda", un dels "30 minuts" més vistos de la història de TV3, que es va emetre el 1997.

Aquell cas ha marcat la vida, no només periodística, de Carles Porta, que era el realitzador de l'equip del "30 minuts" que va donar a conèixer la truculenta història. Arran de l'èxit, el periodista va continuar la investigació i va publicar el llibre "Tor: tretze cases i tres morts", que anys més tard es convertiria en pòdcast a Catalunya Ràdio.

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut