Pere Guardiola, aquest diumenge a Montilivi
Pere Guardiola, aquest diumenge a Montilivi
girona

Pere Guardiola: "Si no podem jugar la Champions a Montilivi, haurem de fer el pla B"

Un dels propietaris del club afegeix elements al debat d'on disputaran els de Míchel els partits europeus com a locals

Redacció Esport3Actualitzat

Una pregunta ronda la capital gironina a l'espera de la classificació matemàtica per a la Champions: on la jugarà com a local el Girona? Ara mateix només es contemplen dos escenaris: a Montilivi per mitjà d'una reducció d'aforament o en un exili, molt probablement barceloní. Aquest diumenge, un dels propietaris del club, Pere Guardiola, ha abordat una qüestió que, com és comprensible, preocupa a la massa social de l'entitat i, especialment, als seus abonats:

"El missatge als abonats i a la nostra gent és que nosaltres farem el màxim per jugar la Champions a Montilivi. No hi ha molta més solució. Sinó haurem de buscar un estadi superior, amb totes les garanties que passaria per anar-se'n a Barcelona. Aquest seria el pla B, per entendre'ns, però hem d'anar cremant etapes. Però la nostra intenció Montilivi. En funció d'això veurem què és millor per a tothom... veurem què passa perquè no voldríem que ningú es quedés sense gaudir de la Champions."

Segons es desprèn del missatge de Guardiola, la UEFA no ha dit l'última paraula:

"La UEFA ha vingut un parell de vegades al club per analitzar què fem i com ho fem. Hi hauria d'haver una adaptació de la sala de premsa... Hi ha moltes coses que la UEFA et demana i et requereix. En un parell de setmanes ens han de dir com estem. Hem de veure quina situació té més pros i contres."

Aquestes declaracions, difoses al Gol a Gol d'Esport3, arriben l'endemà que el president del Girona, Delfí Geli, defensés l'opció de continuar a Montilivi: "Tenim un estadi antic, aquí tenim un dèficit. Estem treballant perquè la capacitat sigui la més gran possible".

A Montilivi no s'hi ha fet cap remodelació important des del 2017. Aquell mateix any, quan va entrar el City Group, tant Ferran Soriano com Pere Guardiola asseguraven que invertir en l'estadi era bàsic per al projecte. Ara l'estadi és una concessió de l'Ajuntament al Girona i les obres que s'endeguin aniran a càrrec del club. El consistori prefereix l'opció d'acollir la Champions a la ciutat, però res és tan senzill.

Anar al contingut