Ricard Ustrell, Roger Escapa i Elisenda Carod
Ricard Ustrell, Roger Escapa i Elisenda Carod
Sant Jordi 2024

Ricard Ustrell, Roger Escapa i Elisenda Carod amaguen un llibre per Sant Jordi

Els tres presentadors escullen un llibre especial per ells i el deixen en diferents llocs de Catalunya per compartir-los amb altres lectors

Sant Jordi és el dia gran del llibre i, per això, et volem recomanar títols que ens han inspirat, acompanyat o fet riure. A més, també et proposem un joc: els amagarem, dedicats, en diferents llocs de Catalunya i et convidem que els vagis a buscar per celebrar una diada ben especial. 
 
Comença la sèrie Ricard Ustrell, que escull "El rastre blau de les formigues", del poeta Ponç Pons, que ha amagat al Turó Park de Barcelona:

En el cas de Roger Escapa, la tria és "El peix irisat", un conte infantil de Marcus Pfister que l'acompanya a ell i al seu fill cada nit.

Una aventura tan marinera ha acabat perduda a la platja de la Roberta del Prat, ben a prop de peixos, pops i altres animals marins:

Elisenda Carod ens regala una història personal: els records infantils de quan passava el dia a les Planes amb el seu pare i el seu germà.
 
I és precisament al berenador de les Planes on l'Elisenda ha amagat un llibre divertidíssim, "Maleït karma", de David Safier.

Tres propostes ben diferents i tres llibres amagats per Catalunya. T'atreveixes a buscar-los?

ARXIVAT A:
Literatura
Anar al contingut