Carles Puigdemont ha rebut la notícia a Argelers, des d'on fa la campanya de les eleccions del 12 M (ACN/Nico Tomàs )

Puigdemont interromp la campanya electoral per la mort de la seva mare, Núria Casamajó

L'expresident ha suspès la seva agenda política aquest dilluns i a l'acte del vespre el substituirà Jordi Turull

Actualitzat

Carles Puigdemont ha suspès aquest dilluns la seva agenda per la mort de la seva mare, Núria Casamajó i Ruiz. Ell mateix ha comunicat la notícia a les xarxes socials, des de la comarca del Vallespir, a la Catalunya Nord, on actualment resideix amb motiu de les eleccions al Parlament del 12 de maig.

Puigdemont ha lamentat que la seva mare se n'hagi anat "massa aviat" i que, tot i la seva absència, la mà de la seva filla ha estat també la seva. "D'alguna manera jo també hi era present", ha afegit l'expresident de la Generalitat. També ha agraït la tasca dels sanitaris:

L'expresident i candidat de Junts+ també va perdre el seu pare el novembre del 2019, sense poder-se'n acomiadar en persona. Els actes de campanya del partit continuaran a la tarda des d'Argelers sense la seva presència. El substituirà el secretari general del partit, Jordi Turull.


Mostres de condol

Entre les mostres de condol adreçades a Puigdemont hi ha la de l'actual president, Pere Aragonès, que lamenta que "de nou la repressió i l'exili" l'hagin apartat del costat de la seva família.

D'ERC, també li han fet arribar el seu condol Oriol Junqueras i Marta Rovira des de Suïssa.

També ha rebut el condol d'altres partits i candidats a través de les xarxes:

Moltes persones del món polític, però també social i cultural han reaccionat a la notícia de l'expresident. Destaca la de Xavier Antich, president d'Òmnium Cultural, que remarca també la duresa d'estar lluny en aquests moments. 

 

 

ARXIVAT A:
JuntsCarles PuigdemontEleccions Parlament Catalunya 2024
Anar al contingut