Emma Hayes, amb gest desencaixat al final del partit d'aquest dissabte
Emma Hayes, amb gest desencaixat al final del partit d'aquest dissabte
barça

Duríssim atac de Hayes contra l'àrbitra Demetrescu: "La pitjor decisió de la història"

L'eliminació del Chelsea a mans del Barça significa l'adeu al somni de l'entrenadora de Camden de guanyar la Champions amb les "blues"

Redacció Esport3Actualitzat

Emma Hayes s'ha despertat del somni de guanyar la Champions amb el Chelsea en la seva última temporada amb les "blues". El xiulet de la col·legiada Demetrescu ha ensorrat les il·lusions de l'entrenadora que fa més d'una dècada que lidera el projecte londinenc. I no ho ha digerit gens bé.

La de Camden, propera seleccionadora dels Estats Units, ha explotat contra l'àrbitra romanesa al final del xoc que ha classificat el Barça per la final de Bilbao. "Haver posat contra les cordes el millor equip del món", en paraules seves, plantejant dos enfrontaments incòmodes no ha estat suficient i Hayes culpa la jutgessa de decantar la balança en favor de les culers. La tècnica de 47 anys ha confessat sentir-se "robada" per les dues decisions claus de Demetrescu: l'expulsió de Buchanan i el penal a Aitana.

Als seus gestos gens dissimulats durant el matx s'hi han sumat unes duríssimes paraules en sala de premsa:

"Em va sorprendre que fos seleccionada perquè és coneguda per les seves senzilles targetes grogues. Vaig pensar que era la pitjor decisió de la història de la Lliga de Campions. Em sap greu per les jugadores. Ens han robat."

En aquesta mateixa edició de la Champions, Hayes va veure con al seu Chelsea se li xiulava un escandalós penal fora de l'àrea al camp del Reial Madrid i, per si fos poc, se li anul·lava un gol legal ja en temps afegit.  

Mira el resum del Chelsea-Barça (0-2)

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut