Lewandowski i Ancelotti van coincidir al mateix equip
Futbol

Lewandowski elogia Ancelotti: "Els jugadors el segueixen a cegues"

El davanter blaugrana parla meravelles de l'actual entrenador del Reial Madrid

Redacció Esport3Actualitzat

Queden poques hores perquè el Reial Madrid i el Bayern de Múnic es vegin les cares a una de les semifinals de la Lliga de Campions. Un duel que Carlo Ancelotti es pot preparar molt bé. L'entrenador blanc coneix els bavaresos, ja que va entrenar a l'Allianz Arena dues temporades (2016 i 2018). Tot i això, va ser una estada breu, que no va sortir tal com esperava. De fet, Ancelotti no en guarda gaire bons records: el van acabar destituint després d'una derrota contra el PSG. Qui sí que en guarda molt bons records és Robert Lewandowski, que en aquell moment era jugador del club alemany i van coincidir

Lewandowski parla molt bé d'Ancelotti (Europa Press)((Europa Press))

En parla meravelles

En declaracions a Bild recollides per As, Robert Lewandowski ha parlat del pas d'Ancelotti pel Bayern i el davanter del Barça només ha tingut paraules d'elogi i agraïment a Ancelotti. 

"Al Reial Madrid es pot veure: els jugadors el segueixen a cegues. Carlo és una gran persona que sempre parlava molt amb els jugadors. Em va donar un sentiment especial. No només confiança en mi mateix, sinó la sensació que puc fer un o dos passos més a la meva carrera."

Es rendeix a Ancelotti

Lewandowski explica que el club alemany no va tenir paciència amb Carlo Ancelotti. El blaugrana considera que a l'italià li va faltar temps d'adaptació, i que necessitava temps, ja que ara, al Reial Madrid, demostra ser un gran entrenador.

"Era un país nou, una cultura nova per a ell. Si Carlo tornés a Alemanya, sabria exactament el que havia de fer diferent. No és fàcil entrenar o jugar a Alemanya com a estranger. Si Carlo s'hagués quedat una mica més i haguéssim superat la fase difícil amb ell, aleshores amb ell hauria estat possible una era... Si Carlo hagués sobreviscut al moment difícil, després tot hauria estat més fàcil per a tothom. Té una experiència increïble."

Carlo Ancelotti envoltat dels seus jugadors (Europa Press)
ARXIVAT A:
Lewandowski
Anar al contingut