Futbol

Neymar marca un gol cada 87 minuts i confirma que està en el seu millor moment des que va arribar al Barça

El davanter del Barça, que aquesta temporada s'està confirmant com un dels cracs del futbol mundial, ha marcat 21 gols en 25 partits i ja supera amb escreix les xifres de la temporada passada, quan va marcar-ne 15 en 41 partits

Actualitzat

Neymar Jr està en el seu millor moment des que és jugador del Barça. Després d'una primera temporada que li va servir d'adaptació, ha explotat, com demostren les seves xifres golejadores.

El brasiler, que forma un duo letal amb Leo Messi, el màxim golejador blaugrana, ha marcat  21 gols en els 25 partits que ha jugat, entre Lliga, Copa i Champions. Aquests números, a part de superar amb escreix els de l'any passat, quan Neymar va marcar 15 dianes en 41 partits, suposen una mitjana de 0,84 gols per partit. O, el que és el mateix, una mitjana d'un gol cada 87 minuts.

El davanter del Barça és actualment el tercer màxim golejador de la Lliga, amb 14 gols, només per darrere de Leo Messi (21) i Cristiano Ronaldo (28). Una de les claus d'aquestes xifres és l'efectivitat del crac brasiler. I és que a la Lliga, més del 63% de les seves rematades acaben en gol, un percentatge que supera el de Cristiano Ronaldo (47%) i el de Bacca, el quart màxim golejador de la Lliga (50%).

Tot i que es tracta només de xifres, els números de Neymar aquesta temporada demostren l'alt rendiment del jugador, que juntament amb Messi està liderant el Barça i l'està ajudant a superar eliminatòries tan complicades com la de dimecres al Vicente Calderón.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut