Adri Gené celebra el seu important gol a Lleida aquest diumenge al matí
Adri Gené celebra el seu important gol a Lleida aquest diumenge al matí
futbol

L'única combinació de resultats que assegura l'ascens de l'Europa a Primera RFEF

Amb el triomf a Lleida, l'equip gracienc és l'únic dels catalans que conserva opcions de pujar estalviant-se el play-off. Això sí, depèn de l'Hèrcules

Redacció Esport3Actualitzat

El carrusel matinal de partits al grup 3 de la Segona RFEF ha clarificat les opcions d'ascens dels quatre equips catalans implicats en la batalla. Després dels resultats d'aquest diumenge, amb un parell de duels directes, l'únic que conserva alguna possibilitat de pujar estalviant-se el play-off és l'Europa.

Amb el triomf en un Camp d'Esports de Lleida amb l'aspecte de les grans ocasions, gràcies a un gol d'Adri Gené, l'equip gracienc s'agafa a l'única combinació de resultats que faria realitat el somni de l'ascens a Primera RFEF.

No és una carambola complicada d'entendre: els escapolats no depenen d'ells mateixos, així que han de vèncer l'Espanyol B al Nou Sardenya i esperar una ensopegada de l'Hèrcules, el líder, contra el mateix Lleida Esportiu. Això sí, com que tenen guanyat el goal-average contra els alacantins, un empat ja els aniria bé.

Abans de l'última jornada la classificació està així:

  1. Hèrcules CF: 62 punts
  2. CE Europa: 60 punts
  3. Lleida Esportiu: 58 punts
  4. Badalona Futur: 56 punts
  5. UE Sant Andreu: 56 punts

Lleida, Badalona Futur i Sant Andreu ja poden concentrar esforços a preparar el play-off, en què, si volen pujar, hauran de superar dues eliminatòries, en format de semifinals i final. Amb partit d'anada i tornada en tots dos casos.

Anar al contingut