Nadal en el partit contra Jiri Lehecka al Mutua Madrid Open
Tenis

Mala sort per a Rafa Nadal: debutarà contra Zverev a Roland Garros

El tenista balear s'enfrontarà a l'esportista alemany, el quart millor del món

Redacció Esport 3Actualitzat

Rafa Nadal ja sap qui serà el seu rival a la primera ronda de Roland Garros: Alexander Zverev. El tenista balear no és un dels caps de sèrie, i s'enfrontarà a l'esportista alemany, el quart millor del món i el campió del Masters 1000 de Roma, que va acabar fa quatre dies.

El tenista espanyol fa molt temps que arrossega problemes físics, però, tot i això, és el que més vegades ha guanyat el torneig francès; ho ha fet en catorze ocasions. Rafa Nadal i "Sasha" Zverev s'han enfrontat deu vegades, amb set victòries per a l'esportista de Manacor.

Zverev, pròxim rival de Nadal i campió del Masters 1000 de Roma

Nadal està a la part més difícil del quadre, on està Zverev i on s'enfrontaria a altres tenistes com Medvédev o Djokovic, uns dels millors del món. A més, el tenista balear de 38 anys no arriba a París en el millor estat possible, després de caure en els trenta-dosens del Masters 1000 de Roma.

D'altra banda, Alcaraz haurà d'esperar que acabi la fase prèvia per saber qui és el seu rival. L'any passat es va quedar a les semifinals, i ara hi arriba com un dels favorits. Sis espanyols més participaran en el campionat.

ARXIVAT A:
EsportsRafa Nadal
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut