Les dues fulles de la porta que aguanten dretes, i la que va caure, en un lateral
Aquest matí, operaris municipals treballaven en el lloc de l'accident (Europa Press)

Una nena ferida greu en caure una porta de ferro en uns jardins de Barcelona

Una altra ha quedat ferida lleu quan la porta dels Jardins Rector Oliveres, on jugaven, s'ha despenjat i ha caigut a terra

Redacció/Agències

Dues nenes de vuit i deu anys han resultat ferides aquest dijous a la tarda quan jugaven en els Jardins Rector Oliveres del districte de l'Eixample de Barcelona, segons ha pogut saber l'agència Europa Press.

Les dues menors jugaven enfilades en una de les dues fulles de la porta d'accés a aquest espai públic situat a l'interior de l'illa entre els carrers d'Aragó, Roger de Llúria, València i Bruc, que ha cedit, s'ha despenjat i ha caigut a terra.

Una de les menors ha quedat ferida greu, amb trencament de la pelvis i traumatisme cranioencefàlic, i ha estat traslladada a l'Hospital Sant Pau, segons han informat fonts de l'Ajuntament.

L'altra ha resultat ferida lleu.

Aquest divendres al matí, tècnics municipals treballaven en el lloc de l'accident, segons ha pogut constatar Europa Press.

La televisió de Barcelona, Betevé, informa que l'Ajuntament ha obert un expedient informatiu en què recull tota la informació disponible, tant per part de la Guàrdia Urbana com dels Bombers de Barcelona, i també l'històric de manteniment de la porta.

Anar al contingut