Hassan Sunny durant un partit
Hassan Sunny durant un partit
Futbol

Un porter "ajuda" la Xina i ha d'aturar les donacions econòmiques dels aficionats

Hassan Sunny, porter de la selecció del Singapur, ha esdevingut un gran protagonista després d'una actuació decisiva contra Tailàndia

Les seleccions del Singapur i de Tailàndia es veien les cares en un partit de classificació per al Mundial. Per passar a la següent ronda, Tailàndia necessitava guanyar per tres gols de diferència o fer un mínim de quatre gols amb un marge de victòria de dos gols. D'aquesta manera, Tailàndia superava la Xina a la classificació.

El porter del Singapur, Hassan Sunny, de 40 anys, va tenir una gran actuació, amb 11 aturades. El resultat final va ser de 3-1 i Tailàndia es va quedar a les portes de passar de ronda i la classificació va ser per a la selecció xinesa

Sunny es va convertir en protagonista a les xarxes socials i es va viralitzar la botiga de menjar que regenta al seu país. 

La botiga de menjar que regenta Hassan Sunny
La botiga de menjar que regenta Hassan Sunny

 

L'alegria entre els aficionats xinesos era tan gran que, fins i tot, va transcendir el codi QR de pagament de la botiga de menjar de Hassan Sunny. A partir d'aquí, centenars de seguidors van decidir enviar diners al porter del Singapur com a mostra d'agraïment. En una entrevista, Sunny va explicar que es va arribar a qüestionar si allò era legal. 

"Ho vaig gaudir durant una estona. Estava com, d'acord, entren diners. Però pensava: quan acabarà, això? És legal? Crec que ho hem d'aturar en algun moment."

En una publicació a les xarxes socials, Sunny va donar les gràcies a tots els aficionats, però va demanar que no li enviessin més diners.

"Agraeixo realment el suport que m'heu donat aquests darrers dies, que m'ha demostrat la passió dels aficionats xinesos al futbol. Però faig una crida per intentar que sigueu racionals i deixeu de transferir-me diners a través d'internet."

 

Hassan també va advertir que els aficionats podien arribar a ser estafats, perquè per les xarxes havien arribat a circular codis QR falsos

Anar al contingut