L'estadi de Cornellà-el Prat estarà ple a vessar per l'Espanyol-Oviedo
L'estadi de Cornellà-el Prat estarà ple a vessar per l'Espanyol-Oviedo
futbol

La indignació perica a la xarxa, clau per identificar casos de revenda d'entrades de cara a l'Espanyol-Oviedo

El club blanc-i-blau anuncia que sancionarà els socis enxampats

Redacció Esport3Actualitzat

Uns 400 aficionats de l'Espanyol acompanyaran l'Espanyol a Oviedo en l'anada de la final del play-off d'ascens a Primera. De cara a la tornada, la vigília de Sant Joan, s'omplirà Cornellà - el Prat. Les entrades es van esgotar en menys de 12 hores, la millor mostra de la il·lusió que viu l'afició blanc-i-blava després d'eliminar l'Sporting de Gijón. Però la bogeria per animar l'equip en l'últim assalt pel retorn a Primera també ha derivat en una conseqüència menys agradable.

En les últimes hores a les xarxes han aparegut nombrosos missatges d'usuaris indignats per la revenda d'algunes de les entrades retirades en el període exclusiu per a socis. En la majoria de casos, les queixes s'acompanyen de captures amb anuncis que, com s'acostuma a procedir en l'art de la revenda, ofereixen les entrades dins d'un paquet que inclou un altre reclam principal, com bolígrafs o bufandes.

Els preus de la revenda de l'Espanyol-Oviedo oscil·len entre 55 i 100 euros, i alguns tiquets haurien anat a parar a mans d'aficionats asturians. No obstant, l'Espanyol ha informat aquest dissabte que ja ha intervingut per tallar aquesta via.

El club, que ha agraït la "col·laboració majoritària dels socis", ha identificat els revenedors i els ha advertit públicament que els anul·larà les entrades i obrirà un expedient disciplinari per decidir les sancions a aplicar.  

Anar al contingut